Cursus Gevelisolatie Steenstrips van start in 2016

Nieuwe bouwrichtlijnen gevelisolatie met steenstrips
28 september 2016
Gevellekkage en andere ellende
Gevellekkages en andere ellende
1 november 2016

Cursus Gevelisolatie Steenstrips van start in 2016

De Cursus Gevelisolatie Steenstrips gaat van start! De cursus is een initiatief van Stichting KGS en Bouwmensen. De cursus duurt twee dagen en vindt plaats op 7 en 8 november 2016. De cursisten leren alles over buitengevelisolatie in combinatie met steenstrips en andere keramische materialen. De cursus wordt afgesloten met een toets. Wie de cursus met goed gevolg afrond ontvangt het KGS-keurmerk. Met dit keurmerk kunnen verwerkers zich profileren als vakman.

Keurmerk en kwaliteit

Het KGS-keurmerk is één jaar geldig. Het keurmerk wordt telkens met één jaar verlengd zolang de leden volgens de KGS-richtlijnen werken. KGS controleert periodiek op kwaliteit en afwerking op locatie. KGS zet hiermee een grote stap in het behalen van kwaliteit op de bouw met gevelisolatie.

Meer weten over de cursus?

Wilt u meer weten over de cursus? Kijk dan op Cursus Gevelisolatie Steenstrips.