Beurs Gevel voor KGS heel succesvol

201701 Energielabel B
Waarom corporatiewoningen eind 2020 geen gemiddeld energielabel B hebben
26 januari 2017
Vier nieuwe leden van KGS
5 maart 2018
Toon alles

Beurs Gevel voor KGS heel succesvol

IMG_1360

De afgelopen dagen heeft een vertegenwoordiging van KGS op de beurs Gevel gestaan.  Dit is de vakbeurs die architecten, adviseurs, opdrachtgevers en bouwers informeert over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de gebouwschil.

Jan Harms: ” Wij zijn heel tevreden over de afgelopen dagen. Er is veel belangstelling geweest voor onze stand vanuit heel veel verschillende hoeken. Je merkt dat de gevelisolatie met steenstrips volop in de belangstelling staat.  We hebben een groot aantal leads uit de beurs gekregen en die gaan we de komende weken opvolgen”.

 

IMG_1358

 

 

 

 

 

Comments are closed.