21 en 22 november nieuwe cursus

Stichting KGS betrokken bij Klimaatakkoord
12 juli 2018
KGS present op Bouwbeurs 2019
22 januari 2019
Toon alles

21 en 22 november nieuwe cursus

Op 21 en 22 november organiseren we weer een cursus “isoleren van buitengevels door middel van steenstrips”. Gevels isoleren in combinatie met steenstrips is een vak apart. Het vraagt om specifieke, technische kennis. Tijdens de cursus leert u alles over buitengevelisolatie en komt u meer te weten over de diverse soorten van isolatie en de toepassingsgebieden. U leert ook waar u op moet letten bij het aanbrengen van de isolatie en hoe u de werkplek op de juiste wijze voorbereidt.

In de theorieles wordt ingegaan op bouwfysica, wat gevelisolatie is en vooral gevelisolatie doet. In de praktijklessen leert u hoe u de systemen op een correcte manier installeert. Na het behalen van het examen ontvangt u een certificaat en krijgt u handige praktijk tools waarmee u direct aan de slag kunt.

Schrijf je vandaag nog in!

Comments are closed.