Succesvolle cursus Gevelisolatie Steenstrips

Stichting KGS ontvangt BRL 1336 Buitengevel isolatie met keramische afwerkingen
11 april 2019
KGS gaat naar de beurs
26 november 2019
Toon alles

Succesvolle cursus Gevelisolatie Steenstrips

Nederland is weer een aantal vakmannen op het gebied van gevelisolatie met steenstrips rijker. Op 19 en 20 november was bij Bouwmensen Zaandam weer de cursus Gevelisolatie Steenstrips. Twaalf deelnemers hebben zich twee dagen lang vol enthousiasme op de materie gestort en zich theoretische kennis en praktische bekwaamheid eigen gemaakt. Alle cursisten legden het examen met goed gevolg af. Ze ontvingen het certificaat Buitengevelisolatie met Keramische Afwerking.

Cursisten, gefeliciteerd!

Aangesloten systeemhouders, doe uw voordeel met deze gecertificeerde vakmensen! Bij KGS is bekend bij welke bedrijven ze werken.

 

Comments are closed.