Nieuwe cursus , aanmelden kan nu!

Stichting KGS ontvangt BRL 1336 Buitengevel isolatie met keramische afwerkingen
11 april 2019
Renowall sluit zich aan bij KGS!
19 mei 2020
Toon alles

Nieuwe cursus , aanmelden kan nu!

In Maart 2021 organiseren we weer een cursus ‘isoleren van buitengevels door middel van steenstrips”, datums volgen nog i.v.m. Corona.

Gevels isoleren in combinatie met steenstrips is een vak apart. Het vraagt om specifieke, technische kennis. Tijdens de cursus leert u alles over buitengevelisolatie en komt u meer te weten over de diverse soorten van isolatie en de toepassingsgebieden. U leert ook waar u op moet letten bij het aanbrengen van de isolatie en hoe u de werkplek op de juiste wijze voorbereidt.

In de theorieles wordt ingegaan op bouwfysica, wat gevelisolatie is en vooral gevelisolatie doet. In de praktijklessen leert u hoe u de systemen op een correcte manier installeert. Na het behalen van het examen ontvangt u een certificaat en krijgt u handige praktijk tools waarmee u direct aan de slag kunt.

De cursus wordt gegeven bij Bouwmensen, Jufferstraat 3 in Zaandam

Meedoen aan de cursus? Mail naar secretaris@stichtingkgs.nl 

Meld u vandaag nog aan!

Comments are closed.