Nieuwe cursus in april, aanmelden kan nu!

Het KGS keurmerk buitengevelisolatie- systemen met keramische steenstrippen is er!
10 maart 2021
Brickworld, steenstrips aanbrengen
Nieuwe nieuwsbrief voor Stichting KGS-leden
29 maart 2021

Nieuwe cursus in april, aanmelden kan nu!

Gevels isoleren in combinatie met steenstrips is een vak apart. Het vraagt om specifieke, technische kennis. Daarom organiseren we de cursus ‘isoleren van buitengevels door middel van steenstrips’. Tijdens de cursus leert u alles over buitengevelisolatie en komt u meer te weten over de diverse soorten van isolatie en de toepassingsgebieden. U leert ook waar u op moet letten bij het aanbrengen van de isolatie en hoe u de werkplek op de juiste wijze voorbereidt.

De lesstof wordt verspreid over twee dagen: woensdag 14 april en donderdag 15 april 2021.

In de theorieles gaan we in op bouwfysica, wat gevelisolatie is en vooral gevelisolatie doet. In het praktijkdeel leert u hoe u de systemen op een correcte manier installeert. Na het behalen van het examen ontvangt u een certificaat en krijgt u handige praktijktools waarmee u direct aan de slag kunt.

De cursus wordt gegeven bij Bouwmensen, Jufferstraat 3 in Zaandam op woensdag 14 april en donderdag 15 april 2021.

Meedoen aan de cursus? Mail naar secretaris@stichtingkgs.nl

Meld u vandaag nog aan!