Dämmklinker

Logo Dämmklinker
Wij creëren meerwaarde!
Energiekosten besparen
Waardestijging van uw vastgoed
Dämmklinker Önsingen

Dämmklinker

Al meer dan 30 jaar hechten wij de grootste waarde aan de beste kwaliteit. Wij realiseren met keramiek bijna onbeperkte ontwerpmogelijkheden voor eigenaren van gebouwen, architecten en applicateurs. In de afgelopen 15 jaar is Dämmklinker verwerkt aan meer dan 2 miljoen m2 gevels!

Deze ervaring  zetten wij iedere dag weer in om het voor u nog beter te mogen doen.

Europa

Dämmklinker wordt door heel Europa verwerkt.  In  Duitsland en Zwitserland is Dämmklinker marktleider op het gebied van buitengevel isolatie met gebakken steenstrips op isolatieplaten met voorgevormde voeg.

Nu gaan we in Nederland met Smart Wall Insulations prachtige projecten realiseren.

Hoge isolatiewaarde

De Dämmklinker isolatieplaat heeft de zeer hoge isolatiewaarde van  0,032 W/mK en wordt door ons zelf geproduceerd. Hierdoor kan er eenvoudig afwijkende formaten gebruikt worden.

Systeemhouder

Onze lijmmortel, voegmortel en de verankering, welke voor het systeem gebruikt worden, zijn alle van een uitzonderlijke  kwaliteit. De detaillering en haar toepassing vereisen grote kennis van zaken, hetgeen bij ons in vertrouwde handen ligt.

Keramiek

Onze ervaring en samenwerking met specialisten en steenfabrikanten, geven u onbeperkte mogelijkheden in product en metselverbanden. Uiteraard kunt u  ons systeem ook uitstekend gebruiken in combinatie met gevelstuc, natuursteen of mozaïk.

Verantwoording

Het gehele systeem is gecertificeerd en voldoet aan de strenge voorwaarden van het DiBt . Dämmklinker  heeft voor de Nederlandse markt een Isso gelijkwaardigheidverklaring (20171022GKBUW)

Dämmklinker werkt alleen met gecertiiceerde applicateurs die u ook een verzekerde garantie kunnen aanbieden. Wij borgen en controleren onze meerwaarde!

Prefab

Dämmklinker heeft haar eigen productie hal voor prefab elementen waardoor geen enkel architectonische vormgeving een probleem voor ons is.

Maak hierbij ook kennis met onze eigen product ontwikkeling, zoals onze langformaat betonnen steenstrips tot een lengte van maar liefst 50 cm, voorzien van een wasserstrichnerf!