Nieuwe bouwrichtlijnen gevelisolatie met steenstrips

Gevellekkage en andere ellende
Gevellekkages en andere ellende
1 november 2016
Toon alles

Nieuwe bouwrichtlijnen gevelisolatie met steenstrips

Nieuwe bouwrichtlijnen gevelisolatie met steenstrips

KGS gaat samenwerken met Insula Certificatie. Insula gaat bouwrichtlijnen (BRL’s) opstellen voor gevelisolatie met steenstrips en voor gevelisolatie met gepleisterde afwerking. Voor gevelisolatie met steenstrips en gepleisterde afwerking bestaan nog geen BRL’s. De BRL’s zullen voldoen aan de nieuwste Europese richtlijnen.

Insula Certificatie is een onafhankelijk kennisinstituut dat is opgericht door mensen die vinden dat certificatie praktischer kan en een grote meerwaarde kan bieden voor zowel de certificaathouders als hun afnemers. De missie van Insula is het verbeteren en aantonen van de kwaliteit in de isolatie sector met als doel dat de opdrachtgever een goed eindproduct krijgt. Een missie die heel goed past bij de doelen van Stichting KGS.

Zodra de nieuwe BRL’s beschikbaar zijn, worden deze op de website gepubliceerd.

Comments are closed.