Opleidingen

Onze opleidingen

De Master Academy van Stichting KGS biedt momenteel 2 opleidingen: Specialist Buitengevelisolatie en Vochtbeheersing in gebouwen en woningen.

Met deze kennis en vaardigheden die je leert tijdens onze tweedaagse cursus tot Specialist Buitengevelisolatie, lever je een solide, brandveilige en perfect geïsoleerde buitengevel af. Bovendien is deze cursus volledig afgestemd op de nieuwe non-profit bouwrichtlijn 1337. Deze opleiding wordt standaard in het Nederlands gegeven, maar is op aanvraag ook beschikbaar in het Duits, Pools en Spaans.
Na afronding van deze cursus, ontvang je een onafhankelijk KGS certificaat, dat je op de bouwplaats kan overleggen. Dit certificaat is bovendien een voorwaarde voor het officiële KGS-keurmerk, en eventueel voor onze verdiepingscursus over het oplossen van vochtproblemen.

Deze cursus, Vochtbeheersing in gebouwen en woningen, is een verdieping van de opleiding Specialist Buitengevelisolatie. Tijdens een praktijkgerichte trainingsdag nemen we je mee in de materie van vocht. We laten je de consequenties van vocht in gebouwen zien, vertellen we je waar je goed op moet letten, en leren we je hoe vocht kan worden voorkomen.

Wil je meer over onze opleidingen weten, of je direct inschrijven? Neem contact met ons op. We vertellen je graag meer over de inhoud, komende trainingsdagen, certificering, etc.