Innotec

SPECIALISTEN IN ONDERHOUD, REPARATIE EN MONTAGE

Persoonlijk contact, professioneel advies, kwalitatief hoogstaande producten en klantgerichte service zijn de termen die Innotec en haar medewerkers het beste omschrijven. Wij van Innotec Nederland zijn leverancier en specialist op het gebied van onderhoud, reparatie en montage.

De mensen van Innotec geloven dat we onze afnemers kunnen voorzien van het beste advies en producten en systemen van de hoogste kwaliteit. Deze hoogwaardige kwaliteit kunnen wij garanderen door ons team enthousiaste medewerkers met hart voor onze producten en jarenlange ervaring in de branche. Wij werken nauw samen met onze afnemers, waarbij we goed luisteren naar hun wensen en behoeften.

Daarnaast kijken we naar de trends in de markt, bezoeken we regelmatig vakbeurzen en doen veel marktonderzoek. Op deze manier leveren wij al jarenlang producten van de beste kwaliteit. Niet voor niets is onze slogan ook “only quality has a future” Innovatieve systemen Innotec is actief in verschillende branches; automotive, techniek en bouw. In met name de laatste branche is Innotec zeer actief. De bouw branche is continu in beweging waarbij innovativiteit en duurzaamheid zeer belangrijke thema’s zijn geworden. Door hun jarenlange ervaring heeft Innotec 3 systemen ontwikkeld die aan de eisen van innovativiteit en duurzaamheid voldoen; steenstrips verlijmingssysteem, gevelplaat verlijmingssysteem en luchtdichtbouwen. systemen.

Hieronder volgt een korte uitleg over deze nieuwe systemen:
Steenstrips verlijming

Het verlijmen van steenstrips is een nieuwe innovatief systeem ontwikkelt door Innotec, waarbij steenstrips (zowel prefab als op de bouw) eenvoudig tegen garantie verlijmd kunnen worden. Hierbij is in 9 van de 10 gevallen zelfs geen primer meer nodig. Dit zorgt voor een enorme tijds- en geldbesparing.

Gevelplaat verlijming

Iedere aannemer, architect of bouwkundige weet hoe lastig het is om gevelplaten op een juiste manier tegen een wand te verlijmen. Innotec heeft een systeem bedacht waarbij gevelplaten op een veilige en duurzame manier kunnen worden verlijmd. Dit systeem is in de afgelopen jaren al veelvuldig toegepast op grote projecten in zowel Nederland als andere landen in Europa.

Luchtdicht bouwen

Door strengere duurzaamheidseisen aan woningen en gebouwen moeten aannemers en bouwkundigen steeds meer rekening te houden met de verschillende energielabels. Woningen en gebouwen moeten zo energie zuinig worden gebouwd. Een van de systemen die hier aan bij dragen is het luchtdicht bouwen systeem van Innotec. Door gebruik te maken van dit systeem worden gebouwen en huizen steeds beter geïsoleerd.

Ons enthousiaste team van medewerkers heeft jarenlange ervaring in de branche en hierdoor kunnen wij net een stap verder gaan in professioneel advies richting onze afnemers. Door het geven van demonstratie op locatie weten onze afnemers precies welke producten geschikt voor hen zijn.

Hierdoor leveren zij op hun beurt weer perfect werk af bij hun eigen klanten. De medewerkers van Innotec worden continu geschoold om ervoor te zorgen dat kennis up to date is. Wij geloven in onze producten en willen ook dit enthousiasme naar onze afnemers overbrengen. Wenst u meer informatie over de producten of systemen van Innotec?

Neemt u dan contact met ons op en wij komen graag bij u langs.