IsoBouw

IsoBouw

INNOVATIE IN ISOLATIE

Isobouw
Isobouw

Met Airpop (EPS, geëxpandeerd polystyreen) als basismateriaal voor haar isolerende bouwproducten zet IsoBouw, als grootste fabrikant van Airpop isolatiematerialen in de Benelux, al jaren de trend in efficiënt en duurzaam bouwen.

Naast het leveren van gevelisolatie is het bedrijf ook gespecialiseerd in isolatiesystemen voor hellende en platte daken, spouwisolatie, vloerisolatie en funderingssystemen. De producten worden toegepast in woningen en utiliteitsgebouwen, bij renovatieprojecten en bij nieuwbouw.

Het bedenken en leveren van vernieuwende en kwalitatief hoogstaande Airpop®-isolatiesystemen voor de bouwsector is de belangrijkste missie van IsoBouw.

Het doel: Met onderscheidende producten toegevoegde waarde creëren en daarmee

een bijdrage leveren in:

  • Het succes van de vakhandel, voorschrijvers, aannemers en dakdekkers.
  • In de verhoging van het wooncomfort voor opdrachtgevers/eindgebruikers.

Dankzij innovatieve grondstof- en productontwikkelingen, procesverbeteringen en het versterken van haar dienstenpakket biedt Isobouw haar afnemers meer kwaliteit, meer zekerheid, meer gemak en grotere kostenreducties.

IsoBouw is haar tijd graag vooruit, ten voordele van haar klanten. Op deze wijze streeft IsoBouw ernaar om erkend te worden als meest innovatieve onderneming in de isolatiebranche.