Lenferink

Lenferink

SCHILDERS, AFBOUW EN VASTGOED-
ONDERHOUD

Even voorstellen

We zijn een familiebedrijf opgericht in 1959 en we zijn uitgegroeid tot een multidisciplinair en innovatief bedrijf met 250 medewerkers. Sinds de oprichting zijn we een erkend leerbedrijf en daar zijn we trots op! Kwaliteit, duurzaamheid, klant- en bewonerstevredenheid staan voorop.

Onze visie

Als we een pand renoveren, gooien we het liefst niets weg. We bedenken voortdurend hoe we met de aanwezige middelen een woning zo kunnen aanpassen, dat die weer mee kan en aan alle eisen voldoet. Daar hebben wij de kennis en de techniek voor in huis. Vastgoed onderhouden en behouden, dat is de rode draad door ons bedrijf.

Energetica en isolatie

Sinds 1975 zijn we actief in de isolatiewereld. We zijn allround op het gebied van isolatie en overige energiebesparende maatregelen. We hebben EPA-adviseurs in eigen huis, met kennis over de diverse subsidiemogelijkheden.

Buitengevelisolatie

Met ons geraffineerde buitengevelisolatie systeem hebben we voor elk isolatieprobleem een oplossing op maat, van particuliere woningen tot complexe flatgebouwen. Hiermee onderscheiden we ons in de markt! Wij verzorgen gevelisolatie waarbij de buitengevel voorzien wordt van een nieuw geïsoleerd jasje, afgewerkt met stucwerk of steenstrips. Buitengevelisolatie bespaart ruimte binnen en tegelijkertijd zorgt het voor een nieuwe uitstraling van het gebouw. Buitengevelisolatie kan het warmteverlies van de gevel met 75% beperken. Bij renovatie en nieuwbouw is dit een investering die zich direct terugbetaalt door de forse verlaging van de energiekosten. Buitengevelisolatie is energie besparen!

Schilderwerk, verbouw en afbouw

Daarnaast kunnen we met onze allround vaklieden elke verbouwing in eigen beheer uitvoeren. Van klein timmerwerk tot een grote verbouwing bent u bij Lenferink aan het juiste adres. Onze stukadoors en schilders zorgen voor de perfecte afwerking van elk project.