ROCKWOOL®

rockwool_logo_rood_websitekgs

Globaal marktleider in steenwol oplossingen

Duurzaam
Brandveilig
Akoestisch comfort
Lange levensduur

De ROCKWOOL® Group is sinds haar oprichting in 1937 uitgegroeid tot globaal marktleider in steenwol oplossingen. Het bedrijf creëert en levert duurzame, brandveilige, akoestische en efficiënte steenwol oplossingen voor de complete gebouwschil, maar biedt ook oplossingen voor sectoren als industrie, glastuinbouw, petrochemie en scheepsbouw.

REDArt® Brick

Het esthetische REDArt® Brick buitengevelisolatiesysteem met gevelstenen afwerking van ROCKWOOL biedt architecten en ontwerpers alle vrijheid om hun creatieve en unieke visie te verwezenlijken. U kunt uw gevel ontwerpen met een prachtig design en tevens voorzien van thermische isolatie voor een comfortabel binnenklimaat. REDArt Brick geeft gevels een authentieke uitstraling, is brandveilig en heeft een optimale thermische efficiënte en geluidsisolerende werking. ROCKWOOL steenwol isolatie kent bovendien een zeer lange levensduur en is bestand tegen alle weersinvloeden. REDArt Brick is zowel geschikt voor nieuwbouw als renovatie en na-isolatie van bestaande gevels.

IKOB-BKB certificering

REDArt Brick is succesvol getest volgens de strengste norm (ETAG 004) en beschikt over een testrapport van het IKOB-BKB ( 14-PR111-RO ). Het systeem is geschikt en getest met gevelstenen (IW Klasse II + III, vorstklasse C of D) van Wienerberger, Daas Baksteen, Engels Baksteen.

Nieuwbouw, renovatie en na-isolatie

REDArt Brick biedt een efficiënte, effectieve en esthetische totaaloplossing voor zowel nieuwbouw als (grootschalige) renovatie, na-isolatie en kwaliteitsverbetering van de sociale woonvoorraad. Ook is REDArt Brick geschikt voor gevelrenovatie en na-isolatie van particuliere woningen. Het systeem bestaat uit de Ultra isolatieplaat, die tegen de gevel wordt verlijmd en later wordt afgewerkt met gezaagde gevelstenen. De isolatie wordt vlak uitgevoerd, waardoor er geen beperkingen zijn voor wat betreft lagen- en koppenmaten. Met de keuze uit diverse kleuren en structuren creëert u een op maat gemaakte bakstenen gevel, in het door u gewenste metselverband.

Voordelen REDArt Brick
buitengevelisolatiesysteem
  • Uitgebreide keuze aan mogelijke gevelstenen
  • Blijvende isolatiewaarde
  • Verbetering akoestische prestatie van het gebouw
  • Brandwerend en brandveilig
  • Uitvoerbaar in elk gewenst metselverband
  • Geschikt voor vrijwel elk type ondergrond
  • Duurzaam en onderhoudsvriendelijk
  • Dampdoorlatend
  • Dimensiestabiel (ook na veroudering)
redart-brick-1_groot
rockwool-redart-brick-2