Zwaluwe Prefab

Zwaluwe Prefab

Specialist in prefab elementen

Zwaluwe Prefab is een zelfstandig bedrijf en maakt onderdeel uit van de Zwaluwe Groep. Bij de start in 2009 heeft de prefab afdeling van Zwaluwe alleen het eigen bouwbedrijf ondersteund met het prefabriceren van verschillende houtconstructies. Het bedrijf is inmiddels gegroeid naar een serieuze omvang en levert een groot aantal prefab houtproducten voor Zwaluwe Bouw en externe opdrachtgevers. De producten die Zwaluwe Prefab maakt zijn voornamelijk gevelelementen. Deze variëren van binnenspouwbladen tot complete gevelvullende elementen waarbij de gevelbekleding en kozijnen gemonteerd (kunnen) worden op de productie locatie te Hooge Zwaluwe. Deze producten leveren we zowel voor nieuwbouw- als renovatieprojecten.

Visie & Missie

Onze droom als Zwaluwe prefab is om met HSB-gevelelementen de faalkosten en doorlooptijd binnen bouw- en renovatieprojecten terug te dringen en het milieu en de mens te ontlasten.

Zwaluwe Prefab gelooft in een efficiënte bouwketen. Hierdoor maken we het mogelijk de doorlooptijd van de uitvoeringsfase te verkorten. Dit heeft een positief effect op het financiële resultaat van een bouw- of renovatieproject omdat tijdsgebonden kosten van kortere duur zijn en het risico op faalkosten wordt verlaagd.

Een efficiënte bouwketen start met een persoonlijke aanpak in de engineering fase waarbij vooraf uitdagingen in het product worden geïdentificeerd. Hierdoor leveren wij een toegevoegde waarde op het product ontwerp. Door middel van het specifiek gemaakte productontwerp zijn we in staat om HSB-gevelelementen met de juiste specificaties binnen een strakke bouwplanning te leveren. Dit maakt  HSB-gevelelementen uitermate geschikt voor een lean bouwproces.

Onze kracht

De kracht van Zwaluwe Prefab ligt in de meerwaarde die we bieden in het partnerschap dat we samen aangaan. We trekken het liefst met elkaar op van schets tot (op)levering, maar u houdt de regie. Hierin denken we mee van engineering, montage en transport om zo tot een efficiënt en kwalitatief product en bouwproces te komen. Uiteraard draagt het vakmanschap van onze medewerkers bij aan de diensten en kwaliteit die wij als Zwaluwe Prefab leveren. In opdrachten die niet standaard zijn, biedt Zwaluwe Prefab absoluut een meerwaarde.

Bedrijfsfilm Zwaluwe Prefab

Contact

Ari Stevens
06-23991907
a.stevens@zwaluwe.nl
www.zwaluweprefab.nl