Cursus door deelnemers met succes afgerond

Vier nieuwe leden van KGS
5 maart 2018
Een nieuwe jas voor 43 woningen
10 april 2018
Toon alles

Cursus door deelnemers met succes afgerond

Vorige week hebben 9 deelnemers de cursus Buitengevelisolatie met keramische afwerking met succes afgerond. De heren zijn twee dagen op cursus geweest die bestond uit een theoretisch en een praktisch deel.

Arnold Harms: “Dit was een heel leuke groep die graag wilde leren. Wij zijn blij met hun enthousiasme”

De volgende cursus is gepland op 21 en 22 november en wie wil kan zich nu al weer inschrijven.

Het keurmerk moet je verdienen

Het KGS-keurmerk wordt uitsluitend afgegeven aan KGS-leden die met goed gevolg de tweedaagse cursus Buitengevelisolatie met Keramische Afwerking hebben afgerond. Tijdens deze cursus leren de deelnemers alles over buitengevelisolatie, de soorten isolatiemateriaal en de toepassingsgebieden. Ook leren zij hoe het isolatiemateriaal moet worden aangebracht en hoe de werkplek op de juiste manier moet worden voorbereid. Veel aandacht is er ook voor bouwfysica, voor wat gevelisolatie is en vooral voor wat gevelisolatie doet.

Kwaliteit buitengevelisolatie moet omhoog

KGS heeft slechts één doel voor ogen: de kwaliteit van buitengevelisolatie in combinatie met steenstrips en keramische materialen verhogen en waarborgen. En dat is hard nodig. Buitengevelisolatiesystemen worden vaak niet op correcte wijze aangebracht, met als gevolg vochtproblemen en loslatende geveldelen. Deze problemen zijn gemakkelijk te voorkomen door met de juiste materialen op de juiste manier te werken.

Waarom is buitengevelisolatie zo belangrijk?

Goed geïsoleerde woningen en gebouwen zijn een must vanwege de afspraken die in het Energieakkoord zijn vastgelegd om het energieverbruik terug te dringen. Voor woning- en gebouweigenaren betekent een goed geïsoleerde woning kostenbesparing én comfort. Van de verschillende manieren om woningen en gebouwen te isoleren, is buitengevelisolatie de meest effectieve. Een goed aangebracht buitengevelisolatiesysteem pakt kieren en koudebruggen adequaat aan. Dat betekent minder vocht en tocht in het pand.

Meer weten over KGS?

Wilt u meer informatie over KGS, het keurmerk en het lidmaatschap? Vul het contactformulier in. Een bestuurslid neemt vervolgens zo snel mogelijk contact met u op.

Comments are closed.