HTS Gevelwerken ontvangt KGS keurmerk

Gevelverduurzaming Strijker b.v. ontvangt KGS keurmerk
1 mei 2018
Nieuwe BRL komt er aan
12 juli 2018
Toon alles

HTS Gevelwerken ontvangt KGS keurmerk

Tijdens de vergadering van de Stichting KGS is door voorzitter Jan Harms het KGS keurmerk uitgedeeld aan Hans van Zoelen en Tjeerd Rauwerda van HTS Gevelwerken uit Stiens.

Hans en Tjeerd benadrukken dat  dit keurmerk voor hen heel waardevol is: “ Wij zijn specialist in gevelwerken met vrijwel elk gewenst materiaal  hebben ruime ervaring op het vakgebied. Kwaliteit ligt in de genen van onze dagelijkse bedrijfsvoering. Dit doen we o.a. door met het beste materiaal te werken, onze klanten goed te informeren over de werkzaamheden en voldoende tijd te nemen.

Hoe kun je dat naar je klanten nog meer zichtbaar maken? Daarvoor maken we graag gebruik van dit keurmerk. Het Gevel Garantieplan geeft daarnaast onze klanten ook nog extra zekerheid tegen schades bij verborgen gebreken. Verder halen we ook kennis bij de KGS waardoor we altijd up to date blijven”.

 

Het keurmerk moet je verdienen

Het KGS-keurmerk wordt uitsluitend afgegeven aan KGS-leden die met goed gevolg de tweedaagse cursus Buitengevelisolatie met Keramische Afwerking hebben afgerond. Tijdens deze cursus leren de deelnemers alles over buitengevelisolatie, de soorten isolatiemateriaal en de toepassingsgebieden. Ook leren zij hoe het isolatiemateriaal moet worden aangebracht en hoe de werkplek op de juiste manier moet worden voorbereid. Veel aandacht is er ook voor bouwfysica, voor wat gevelisolatie is en vooral voor wat gevelisolatie doet.

 

Kwaliteit buitengevelisolatie moet omhoog

KGS heeft slechts één doel voor ogen: de kwaliteit van buitengevelisolatie in combinatie met steenstrips en keramische materialen verhogen en waarborgen. En dat is hard nodig. Buitengevelisolatiesystemen worden vaak niet op correcte wijze aangebracht, met als gevolg vochtproblemen en loslatende geveldelen. Deze problemen zijn gemakkelijk te voorkomen door met de juiste materialen op de juiste manier te werken.

Comments are closed.